- mahalska zajednica urbane gerile
- Sada je: pet sep 10, 2010 12:43 pm.
Sign In
Main Menu
| Neodgovoreni postovi |
| Aktivne teme |
| Tvoji postovi |
User menu
| FAQ |
| Registracija |
| Prijava |
| BARoom.ba - infoBAR forum |
Planinarska drustva
8 post(ov)a • Stranica: 1/1.
Planinarska drustvaKakva je situacija s planinarskim drustvima u SA. Evo gledam ovo Planinarsko drustvo Bjelasnica je pravo aktivno i ima finih izletica... Iskustva ? Komentari ?
So fragile, yet so devious
Re: Planinarska drustvaPreporuka je da nadjes super ekipu i da sami planinarite, samo ti treba par puta da neko iskusan podje s tobom, dalje mozes sam, a mozes se i uclaniti u drustvo, oni stalno organizuju neke izlete. Članarina nije skupa, a ako ti se ne svidja niko te nece tjerati da i dalje budes član:-)
Re: Planinarska drustva
Skoro saznah da ova jedna ekipa zna otici na planinarenje, pa sam vec ugovorila sljedeci put kad se bude islo. Hvala btw na preporukama So fragile, yet so devious
Re: Planinarska drustvaSamo pazi da ides sa ljudima koji znaju gdje ima mina!
Uspjeti znaci samo jedno - moci zivjeti na svoj nacin!
(Christopher Morley)
Re: Planinarska drustvaNa slijedecem linku je lista svih PD u BiH http://www.prijateljprirode.com.ba/about.html. Nakon klika na tu stranicu dalje je sve jednostavnije. Vjerujem da su mnogi posjetili Barice ali ako niste bili sa planinarima sa PD PD "Džemal Bijedić" Sarajevo, trebali bi
E zeznu mi sad entuzijazam, al' pravo So fragile, yet so devious
Re: Planinarska drustvaima li kakvih novosti? iskustava? meni se pravo ide u Lukomir ali ne kontam sta i kako?
Ljubav je zivot! Zivot je ljubav!
Prednost članarine je ta što ti je cijena spavanja u domovima 50% jeftinija nego nečlanovima. Evo jedna ljetna planinarska sa Prenja ![]()
8 post(ov)a • Stranica: 1/1.
OnlineTrenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 42, dana pet jan 23, 2009 1:53 pm.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.