• mahalska zajednica urbane gerile
  • Sada je: pet sep 10, 2010 12:39 pm.

Sign In

BARoom.ba - infoBAR forum

Dermatolog u Sarajevu?

Zdrav (prav) i dug život za sve nas

Re: Dermatolog u Sarajevu?

PostPostao/la bojana » sub dec 05, 2009 3:13 pm

Ja sam bila kod izvrsnog dermatologa,u novootvorenoj dermatoloskoj ordinaciji Prof.dr.Naime Arslanagic.Zove se DermaClinica i izvrsna je.Prvo sto se radi o dermatologinji koja je godinama u praxi i sto nema bolesti o kojoj ne zna.Zena je prava gospodja,a sem toga ordinacija je opremljena najsavremenijom opremom.Opremljena je najsavremenijim aparatima i radi se o sasvim novom pristupu dermatologiji.Adresa je Muhameda Hadzijahijaca 29,Kosevsko brdo.Ja je toplo preporucujem jer joj ime opravdava naziv.Ordinacija je stvarno AUTORITET ZA KOZU
bojana

PostPostao/la bojana » sub dec 05, 2009 3:18 pm

Alma22 je napisao/la:Tražim privatnog dermatologa u Sarajevu sa dobrim preporukama.

Moj prijedlog ti je Prof.dr.Naima Arslanagic u novootvorenoj dermatoloskoj ordinaciji.Zena je dugogodisnji dermatolog,Profesor na fakultetu, a radi se o dermatologu koji je godinama u praxi.Ordinacija je novootvorena,na Kosevskom brdu,Muhameda Hadzijahica 29,yove se Dermaclinica.Opremljena je najsavremenijoj aparaturom koju ja nisam vidjela niti u jednoj privatnoj,a obisla sam ih mnogo.A zena je mrak.Moje tople preporuke i ocjena ordinaciji je cista lo.
bojana

PostPostao/la bojana » sub dec 05, 2009 3:21 pm

Doktor001 je napisao/la:ima dermatolog na bjelavama.. doktorica tahmiscija nema bolje! :)

Profesorica Arslanagic,Dermaclinica,Kosevsko brdo,Muhameda Hadzijahica 29.Ocjena najbolja,ali bas.Samo da vidite ordinaciju,a tek opremu ,a tek zena,ma lo cista
bojana

Prethodna

Natrag na medicBAR

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 42, dana pet jan 23, 2009 1:53 pm.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.