- mahalska zajednica urbane gerile
- Sada je: pet sep 10, 2010 11:53 am.
Sign In
Main Menu
| Neodgovoreni postovi |
| Aktivne teme |
| Tvoji postovi |
User menu
| FAQ |
| Registracija |
| Prijava |
| BARoom.ba - infoBAR forum |
jesen-zima 2008/2009Re: jesen-zima 2008/2009
ja znam za jedan u novom robotu na socijalnom, a ima jos negdje ali ne znam "Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje." -Pikaso
Re: jesen-zima 2008/2009
mallo kasnim sada je tako sve dok ne bude drugačije.
Jel ih iko pronasao u Sarajevu???
Jel ih iko pronasao u Sarajevu??
Re: jesen-zima 2008/2009Eh, ovo komplet cem sebi da kupim. Ima da izgleda jos bolje na meni...
![]() ![]() Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
Re: jesen-zima 2008/2009uuuu ima da budes glavni u raji
Ilegalno je lizati sise koje obasjava mjesecina!
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova!
Ja nazalost, nisam vidjela. No raspitacu se, s obzirom da planiram i ja da ih uzmem, pa javim. Ako nista, pravac ZE.
Ja nish ne vjerujem dok nas slikom ne ubijedis u suprotno. ![]() So fragile, yet so devious
Re: jesen-zima 2008/2009Ilegalno je lizati sise koje obasjava mjesecina!
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova!
Re: jesen-zima 2008/2009Hej zene, ako znate neku stranicu na kojoj se moze naci ovaj tip slika sa idejama za odjevne kombinacije, slobodno je podijelite s nama na forumu! Nekada takve ideje dobro dodju da skontamo neki drugi nacin na koji mozemo kombinovati odjecu koju vec imamo! Ja znam dvije stranice na kojima se moze pronaci dosta savjeta, ali nisu bas narocito bogate sa slikama, pa bih radije nesto sa vise slika, a manje rijeci! Stranice su: http://www.wardrobe911.com http://www.whowhatwear.com Uspjeti znaci samo jedno - moci zivjeti na svoj nacin!
(Christopher Morley)
OnlineTrenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
Ukupno je: 2 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 2 gostiju. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 42, dana pet jan 23, 2009 1:53 pm.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.