- mahalska zajednica urbane gerile
- Sada je: pet sep 10, 2010 12:50 pm.
Sign In
Main Menu
| Neodgovoreni postovi |
| Aktivne teme |
| Tvoji postovi |
User menu
| FAQ |
| Registracija |
| Prijava |
| BARoom.ba - infoBAR forum |
PREPORUCITE DOBAR FILM ..(u kinima )Re: PREPORUCITE DOBAR FILM ..(u kinima )
za sada nisam cuo niti jednu pozitivnu kritiku ovog filma... ljudi koji su gledali ukratko su mi opisivali da je "bljak"... svi kazu da je borat bolji od brune... da li neko ima pozitivna iskustva? U poeziji nije važno šta se osjeća, nego što se kaže. U ljubavi nije važno šta se kaže, nego što se osjeća...
Re: PREPORUCITE DOBAR FILM ..(u kinima )zna li iko kad ce kod nas harry potter novi
Re: PREPORUCITE DOBAR FILM ..(u kinima )
I mene je malo razocarao. Mislim, Borat je zakon, ali Bruno je malo "over the top". Ali da nisam bas skroz negativna...nasmijao me je u svakom slucaju. Svi za jednog, jedan za mene!
Re: PREPORUCITE DOBAR FILM ..(u kinima )Evo dvije preporuke:
"The Hangout" (Mamurluk) - predobra komedija "Public Enemies" (Narodni neprijatelj) - jako dobar akcioni triler (iako je po mojoj procjeni vise akciona drama, ali hajde da napisem kako ga strucniji od mene klasificiraju) Oba igraju u Cinema City-ju ovih dana! Uspjeti znaci samo jedno - moci zivjeti na svoj nacin!
(Christopher Morley)
OnlineTrenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
Ukupno je: 1 korisnik/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 1 gost. (Bazirano na aktivnosti korisnika/ca u prošle/ih 5 minute/a.)Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 42, dana pet jan 23, 2009 1:53 pm.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.